Met de trein naar Londen is mogelijk; via Belgie en Frankrijk en dan door de kanaaltunnel.

Comfortabel en goedkoop reizen met de Intercity of Thalys van Amsterdam naar Brussel en daarna met de snelle en economische Eurostar naar het Londense station St.Pancras station vanwaar je met de underground verder kunt naar je bestemming.

Aanbieders treinreizen

Er zijn twee aanbieders, NS Internationaal en de TGV (Thalys). Hun tarieven verschillen nogal eens per reisdatum, dus je doet er verstandig aan die goed te vergelijken. Vaak is NS Internationaal erg voordelig. Je kunt op de website eenvoudig boeken. Wel geldt voor beide aanbieders : hoe eerder je boekt, hoe goedkoper.


TGV

Een retourticket AMSTERDAM - LONDON wordt door TGV aangeboden vanaf EUR 80.00 afh. van de vertrekdatum en vertrektijd. Je reist dan met de Thalys naar Brussel en daarna verder met de Eurostar naar London St.Pancras. Reistijd is 5 uur 15 min tot 6 uur.

NS Internationaal

Ook de NS biedt reizen aan naar Londen. Een ticket naar Londen, wel vanaf elk station in Nederland, kost vanaf EUR 59( retour Low-Fixed tarief in 2e klasse, Super Saver 3). De opstapstations voor de Intercity in Nederland zijn Schiphol, Den Haag HS, Rotterdam, Dordrecht en Roosendaal. De Intercity/Eurostar rijdt 7x per dag. De totale reistijd Amsterdam-London is ongeveer 6 uur.
Bekijk de tarieven op NS Internationaal