Bed and Breakfast hotels behoren tot de goedkoopste en eenvoudigste hotel accomodatie in London (vanaf £ 30 voor een Double / Twin kamer). Je zou bij B&B verwachten dat het om kleine gezellige familie woningen gaat maar dat is veelal niet het geval. Het zijn kleine hotels die eenvoudige accommodatie aanbieden tegen bodemprijzen, zoals bv een gedeelde badkamer. Ook varieert het ontbijt vaak tussen de hotels. Je kunt de laagste prijzen vinden daar waar de meeste concurrentie is, b.v. in Victoria, Earls Court Kensington, King Cross en Bayswater / Paddington.Victoria is een aantrekkelijke wijk vanwege de centrale ligging met verbindingen naar alle vier de luchthavens van Londen en de nabijheid van vele attracties.

Bayswater is financieel een goede optie omdat niet alleen de B&B's goedkoop ook de talrijke restaurants, pubs en andere faciliteiten zoals wasserettes en late night supermarkten.

Ook Kings Cross B & B's bieden waar voor je geld; lage prijzen en een kwaliteit boven het gemiddelde. Bijna alle B & B's op Kings Cross liggen t.o. de ingang van St. Pancras Station waar ook de Eurostar-treinen aankomen.