Als je eenmaal in Londen bent kun je op vele plekken overnachten. Het is natuurlijk de vraag wat u het prettigst vindt, maar wij zetten enkele mogelijkheden op een rijtje. Met de Londen Hotelvergelijker kunt u ook zelf de beste aanbiedingen vinden.

Waar overnachten

Waar u ook verblijft in Londen, het is altijd in de buurt van een metrostation of bushalte. Ook geldt hier dat hoe verder van het centrum des te goedkoper uw hotel wordt. Hotels in het centrum van Londen (The City, Southwark, Count Hall en Euston) zijn in de week vooral gericht op zakenlieden en daarom duur. Maar in het weekeinde worden aantrekkelijke kortingen aangeboden. Het tegenovergestelde vindt plaats in de wijken Bayswater, Paddington en Kensington waar juist de hoogste kortingen worden gegeven tijdens de midweek.

Probeer het zelf: de hotelvergelijker

Handig! vergelijk alle prijzen van alle hotels in Londen met de Londen Hotelvergelijker


Bayswater

Bayswater ligt noordelijk van Hyde Park, op slechts 15 min lopen van Oxford Street. Er zijn veel budget hotels, vooral gericht op het toerisme. Scherpe prijzen tijdens de midweek en hogere prijzen in het weekeinde. De hoofdstraat Queensway is een van de beste plaatsen om te gaan eten.

Paddington

Paddington ligt centraal in Londen. Het is een goede stek om van hieruit de stad te verkennen en om goedkoop te overnachten. Paddington Station heeft uitstekende verbindingen naar de diverse toeristische bestemmingen in Londen. Hotels zijn veel goedkoper dan in het nabijgelegen Oxford Street gebied en in West End.

Victoria

Victoria ligt zeer centraal in London. Het heeft veel toeristische attracties als Buckingham Palace, de Big Ben en London Eye. Achter het Victoria Station liggen veel goedkope bed and breakfast hotels. Ook zijn er ook enkele 3 en 4 sterren hotels met een hoge prijsstelling. De wijk zelf is wel vrij saai.

Kensington

Kensington is een grote wijk westelijk van het centrum. Je vindt hier naast luxe en middle class hotels ook veel appartementen en studio's.

Omgeving Kings Cross Station en St Pancras Station

St. Pancras station is het aankomstpunt van de Eurostar-treinen naar Parijs. Tegenover het station liggen veel Bed and Breakfast hotels met scherpe tarieven. Ook bij het naastgelegen Kings Cross station is groot aanbod aan Bed & Breakfast hotels in de buurt van Argyle Square.


West End

West End is zeer gewild bij toeristen vanwege de vele theaters waardoor de hotels vrij prijzig zijn. Het overgrote deel van de hotels behoren tot de 4-5 sterren sector. Er zijn weinig budget hotels in dit gebied.

City of London

City of London is het zakelijke en financiële centrum van Londen met attracties als St. Paul's Cathedral en de Tower of Londen. Hotels zijn erduur, hoewel er in het weekeinde vaak behoorlijke kortingen worden gegeven.

Southwark

Southwark ligt ten zuiden van de Theems en de City of London met als grote attractie het Tate Museum. Door de ligging nabij de City zijn de hotels vrij duur.

Goedkoop hotel

De meest populaire bestemming om te overnachten is een van de goedkope hotels die Londen te bieden heeft. Wij kozen voor u de beste hotels van Londen uit.